середу, 19 грудня 2018 р.

ЛІТЕРАТУРНЕ РАНДЕВУ З ТЕТЯНОЮ ЛУНЬОВОЮ!


 18 грудня 2018 року у бібліотеці-філіалі №4 відбулося літературне рандеву восьмикласників ЗОШ №23 з Тетяною Луньовою, викладачем, науковцем, талановитою письменницею (і не тільки дитячою!)
     ЇЇ творчість проста і доступна кожному, мудра і жива. Чому жива? Тетяна Володимирівна вміє  слухати і чути, дивитися і бачити, відчувати і  сприймати. А ще - унікальне вміння малювати словом, передавати те, що її вразило, зацікавило.  В новелах, оповіданнях власні враження, події і відчуття. 
     Щедро ділилася гостя  з школярами своїми знаннями. Говорили про книги, гаджети, вибір професії, місце в житті, про світ навколо нас і, що залежить тільки від нас, яким ми його  залишимо нашим нащадкам . 
  Нова збірка літературно-художніх есе Тетяни Горицвіт (Луньової) "Те, що можна написати тільки аквареллю" - це 22 невеликі за змістом твори, але кожен з них - це несподіваний погляд автора, як на відомі художні пам'ятки, питання, події, факти, так і на повсякденні речі. Сама ж письменниця в одному із есе радить:"Мрійте разом з книгами! Літайте разом з птахами! Співайте разом з птахами! Літайте разом з книгами!"  А ми бажаємо всім: нехай Ваші думки будуть світлими, дії - добрими, а слова -  мудрими!



Немає коментарів:

Дописати коментар