понеділок, 3 грудня 2018 р.

СИЛЬНІ, КРАСИВІ, СПІВУЧІ !

29 листопада 2018 року у бібліотеці-філіалі №4 відбувся літературно-музичний вечір "Ми - сильний, красивий, співучий народ!"
 Ведучі заходу звернулися до присутніх із словами вдячності за підтримку у міському проекті "Бюджет участі" .  Це найзнаменніша подія року у нашому бібліотечному житті.
14 шалених емоційно днів голосування!Щирість, теплі слова і неочікувана підтримка: голосували родинами, діти приводили батьків, читачі заохочували, агітували друзів, колег і фінішний акорд - 837 голосів!
Дякуємо всім - читачам, мешканцям громади, колегам і  Тамілі Андріївні, директору  міської бібліотечної системи за ініціативу, за щоденну підтримку! Ми - дійсно сильний і красивий народ!
Привітати з перемогою завітали  на вечір Іван Труш, Михайло Грасименко, Віра Мотчан, Надія Коровайкіна, Марія Іванівна Спеціальна, Микола Мироненко, Микола Ляшенко, Лариса Філіпська.
Зворушлива, ніжна і водночас потужна сила романсів, магія української задушевної пісні переливалася, зігрівала серця присутніх, єднала.  Хоч би з якою піснею виходили на сцену артисти - сумною, веселою, іронічною, патріотичною - їх спів захоплював, зачаровував і не відпускав.
Кожен виступ - це море емоцій, любов до пісні і теплі щирі оплески від слухачів, небайдужих наших читачів, з люблячими серцями. Кожен з них -  яскрава особистість із тільки їм присутнім талантом. Сильні, красиві і співучі!



Немає коментарів:

Дописати коментар