пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Пісенний вернісаж із "ДИВОГРАЄМ"


     21 червня 2018 року  в бібліотеці-філіалі №4 зібралися полтавці на пісенний вернісаж, який представив художній колектив «Дивограй» (художній керівник та  режисер програми Микола Мироненко).
     Прекрасні, мелодійні, милозвучні пісні лилися півтори години живлющими струмочками. «Це як читати книги, -  після зустрічі ділилася думками гостя з Хабаровського краю. -  Це як пити воду з цілющого джерела: скільки б не пив, а пити ще хочеться» .  А «дивограйці»,  ніби змовилися: артистично виконували вірші, смішили до сліз анекдотами та гуморесками, танцювали, співали мелодійно, пристрасно. В кожен виконаний твір вкладали свої емоції, думки, почуття.
      Художній колектив "Дивограй" - творчі щасливі полтавці з світлими поглядами, теплими посмішками, завзяті й співучі, закохані в українську пісню, створили таку ауру в нашій бібліотеці, що єдиним бажанням всіх присутніх було співати, насолоджуватися співом "дивограйців" і знову співати.    
     Спілкуючись після заходу з «дивограйцями», я зрозуміла одну давно прочитану мудрість: «Старі
дерева не гнуться,  сиві ріки не висихають».
     Друзі! Всіх, хто любить і цінує наше рідне українське слово, запрошуємо до перегляду літератури «Мелодія слова»,на якому представлені  ліричні збірки поезій Надії Гуменюк, Ліни Костенко, Любові Відути, Івана Гентоша, Любові Долик, Людмили Пуляєвої-Чижович, НаталіїТріщ, Ліліани Косоновської…


   
   




Немає коментарів:

Дописати коментар