пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

"Кожен кує свою долю", або зустріч із Світланою Талан

25 квітня 2018 року  в бібліотеці-філіалі №4 відбулася довгоочікувана зустріч читачів книгозбірні із "коронованим" Золотим письменником України  Світланою Талан, яка завітала до Полтави із презентацією нового роману "Надеюсь и люблю" (видавництво Клуб сімейного дозвілля).
 Шванувальники творчості письменниці із Сєвєродонецька мали змогу дізнатися не тільки "рецепти успіху" неодноразової переможеці міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", але й переконатися в її щирості, мудрості, відвертості та безмежній любові до людей.
Світлана Олегівна  із тих "жінок, що вірять у непереможну силу кохання", вміє слухати людей і вважає,що "життя настільки багатогранне", що історії людей і вигадувати не потрібно.Треба бути лише уважнішими один до одного, щирими і безкорисливими, намагтися жити в гармонії , перш за все, із самим собою. Пані Світлана розповідала, що її романи - це невигадані розповіді про долі людей, про їхні надії та втрати, про вічні пошуки щастя, це правдиві історії тих, хто зустрічався на її шляху, хто довірився їй, хто поділився своїми надіями чи можливо, болючими спогадами. Розповідала  Світлана Олегівна історїї, що спонукали до написання романів "Коли ти поруч", "Замкнене коло", "Раздели мою печаль","Помилка", "Оголений нерв"(в якому багато автобіографічного)  Презентований на зустрічі роман "Надеюсь і люблю", сповнений складних взаємин та переплетінь долі, не є винятком. Запитання - відповідь, запитання - відповідь і знову зав'язувалася розмова...Час летів аж занадто швидко... Не хотіли читачі відпускати улюбленого автора, не наговорилися. Кожен намагався і під час автограф-сесії поспілкуватися з щирою гостею, відчути її мудрість і тепло, отримати пораду, почути бодай ще одну цікаву розповідь,
поговорити ще кілька хвилин, отримати автограф, селфі напам'ять про зустріч. Тішить нас, що Світлані Олегівні сподобалася наша красуня-Полтава, наші "задушевні бібліотечні  посиденьки", а отже будуть ще зустрічі, цікаві розмови, нові книги. Насолоджуйтеся читанням, друзі, та не забувайте, що  "кожен кує свою долю"










Немає коментарів:

Дописати коментар