неділю, 4 лютого 2018 р.

Хто ж вона - СІМОНА ВІЛАР?

        Сімону Вілар в Україні добре знають як успішну письменницю і не тільки через її "французький псевдонім". Люблять  ті, хто читає її романи, і ті, хто грає в ігри за її книгами, хто бачить її на "літературних тусовках" і ті, хто бодай хоч раз із нею спілкувалися.
     Бути з нею поряд навіть у одному приміщенні й не "заразитися" її позитивом, світлом, дивною енергією, відчуттям щастя практично нереально. Адже Сімона Вілар   - цікавий оповідач, письменниця, мандрівниця, історик, яка добре знає історію Західної Європи, залюблена у світ рицарів, яка навіть у "темних часах Середньовіччя" знаходить тепло, радість, а поряд з інтригами - добро, порядність, шляхетність. Вона має особливу рису - з любов'ю "робить те, що любить і любить те, що робить". В будь-яку справу занурюється з головою і все робить якось "доладно", досконало, щоб  було цікаво, комфортно і затишно тим, хто поруч - родині, друзям, читачам, знайомим... Тобто і зовсім незнайомі для неї МИ - читачі бібілотеки, які раптом захотіли дізнатися її письменницькі таємниці, відчули поряд з нею себе потрібними їй,талановитими і майже добрими знайомими.
     Сімона Вілар входить до числа найкращих сучасних авторів. Пише в жанрі слов'янського фентезі, історичного та пригодницького романів обов'язково з життєвими історіями. ЇЇ твори популярні не тільки в Україні, а й за її межами. Щорічно вони потрапляють до "Золотої п'ятірки КСД". 



Письменниця очолила ТОП-10 найуспішніших авторів. У її романах Франція, Англія, Шотландія, Давня Русь. Сімона Вілар  допомагає зрозуміти історію, пізнати її, захопитися, зрозуміти, вивчити чи замислитися..." Якими були стародавні руські князі? Палали патріотизмом чи, як здебільшого й сьогогднішні можновладці, передусім дбали про власну вигоду? ЇЇ романи - це книги про час і про людей. Вони  гостросюжетні та пізнавальні одночасно, адже долі людські вершаться в них на тлі реалій далекої давнини".
Приходьте, читайте романи Сімони Вілар у бібліотеці на Європейській 141! Запрошуємо!





Немає коментарів:

Дописати коментар