пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Найголовніший дарунок, який ми можемо, - це любов!

 22 грудня 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся святковий уік-енд "Новорічна чудасія".
Юних читачів книгозбірні бібліотекар читального залу Світлана Анатоліївна запросила у пізнавальну мандрівку "Зимові свята". Розповідаючи про традиції посівання, щедрування, колядування в Україні, ведуча  також познайомила дітей з книгами відомих українських письменників Оксани Лущевської, Валентини Вздульської, Надійки Гербіш, Богдани Матіяш про різдвяні свята. Як завжди юних чомусиків чекав сюрприз! Разом з Світланою Анатоліївною  діти вирішили виростити кристал, адже він так схожий на сніжинки. Зробили все так, як рекомендув Кузя, головний герой улюбленого журналу. Залишилося чекати.
Перегляд літератури "Хоровод зимових свят", виставка малюнків юних талантів Полтавської дитячої художньої школи, експрес-репортажі бібліотекарів про книги представлені на виставці та віртуальна екскурсія "Як святкували Різдво наші предки" зробили святковий уік-енд пізнавальним і незабутнім.
"Бібліорепортаж 2016"- звіт про роботу книгозбірні - став для присутніх чудовою несподіванкою. Всього за 10 хвилин читачі згадали найцікавіші моменти бібліотечного життя в 2016 році: творчі зустрічі з письменниками, години цікавих повідомлень, фольклорні посиденьки, літературні години,уроки мужності і пам'яті, мистецькі сторінки, ігри, мандрівки...На фото впізнавали себе, друзів, дітей, внуків.
Святковий уік-енд в книгозбірні продовжив художній колектив "Розсошаночка"(керівник Земляна Г.М.). Колядки, щедрівки, вітання,  побажання, талановито виконані народні  та авторські пісні  і, звичайно ж, бурхливі оплески, щирі емоції, слова вдячності та небажання розлучатися...
 Святковий уік-енд закінчився, але до нової зустрічі, друзі!










Немає коментарів:

Дописати коментар