суботу, 10 грудня 2016 р.

Творча зустріч із письменницею і психологом Вікторією Горбуновою

9 грудня 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася зустріч  з письменницею та психологом Вікторією Горбуновою, яка презентувала нову книгу, що вийшла друком у видавництві "Клуб сімейного дозвілля" - "Виховання без травмування, або навіщо дітям дорослі."
 Хто ж насправді більше чарівна гостя зі Львова - письменниця чи психолог, вирішить кожен сам. А от щирістю, відвертістю, харизмою, позитивом, професіоналізмом і емоційністю, і незвичайною добротою пані Вікторія полонила всіх присутніх на зустрічі полтавців. Спираючись на власний досвід психолога-консультанта, автор книг "Виховання без нервування ..." та "Виховання без травмування..." на прикладі реальних історій та випадків із життя, давала відповіді на запитання, розповідала про причини різних проблем у дітей і давала поради, як батькам зберегти власні нерви. Як? Цікаво? Любов'ю. Так , безмежною любов'ю до дитини і бажанням зрозуміти її.
Звідки "ростуть" труднощі дитячого характеру, про те, чого  і як не варто  говорити своїм дітям, як допомогти адаптуватися в нових умовах дитині, чому "15 хвилин вдень інколи можна давати дитині вередувати" і чому, говорячи про виховання, починати треба перш за все із себе?  Пані Вікторія, відповідаючи на запитання, радила, як сприяти тому, щоб дітлахи росли впевненими, стресостійкими, не втрачали інтересу до навчання, уміли розв'язувати конфлікти. Саме про це іде мова у книзі Вікторії Горбунової "Виховання без травмування, або навіщо дітям дорослі?" Про те, як упоратися з упертюхами, ледарями, плаксіями, розбишаками, крикунами та хитрунами, як порозумітися з нашими найкращими синочками і донечками, ви дізнаєтеся із книги "Виховання без нервування", яка є тільки в нашій бібліотеці. Смачного читання та взаємопорозуміння, любові та впевненості!




Немає коментарів:

Дописати коментар