неділю, 17 липня 2016 р.

«Хто є хто ? Нові назви полтавських вулиць».

В бібліотеці - філіалі №4 12 липня  з’явилася незвичайна книжкова виставка, представлена у вигляді карти району, де знаходиться бібліотека, з новими назвами вулиць і літературою, що містить інформацію про діячів, імена яких увіковічили земляки.
Поряд з новими назвами вулиць дрібнішим шрифтом зазначені ті, що були досі – щоб користувачі бібліотеки  краще орієнтувалися в змінах. Рекомендовані книги про діячів, чиї імена тепер носять полтавські вулиці, варто поспішити прочитати тим, хто «не в курсі», як зазначено в назві виставки, «Хто є хто».
А декого з людей, імена яких тепер стали назвами вулиць, працівники бібліотеки-філії №4 добре знали особисто. З Володимиром Степанюком, котрий два роки тому раптово передчасно пішов з життя, бібліотека-філія №4 активно співпрацювала в плані організації і проведення спільних з громадськими організаціями, які він очолював або об’єднував, як лідер, масових заходів і акцій. Актриса Полтавського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені М. В. Гоголя Жанна Северин була читачкою цієї бібліотеки, частенько приходила сюди…

Перегляд виставки, до організації якої було докладено багато зусиль і творчої фантазії, передбачає зворотний зв’язок: користувачам бібліотеки запропоновано залишати відгуки, викладати в письмовій формі міркування щодо побаченого і прочитаного.
До речі, назва вулиці, на якій знаходиться бібліотека-філія №4, змінилася: досі була Фрунзе, тепер - Європейська. Через своєрідну карту, створену бібліотекарями, чітко проходить ця центральна магістраль міста з чудовою новою назвою. 






                                                                                                             Наталя  Жовнір

Немає коментарів:

Дописати коментар