вівторок, 15 грудня 2015 р.

«Модні ідеї для хорошого настрою» (розширюємо можливості бібліотеки!)

14 грудня 2015 року читачі бібліотеки-філіалу №4 взяли участь у вебінарі Молодіжної секції УБА «Модні ідеї для хорошого настрою». 
       Он-лайн зустріч в такому форматі в бібліотеці відбулася вперше і провела його провідний стиліст, life style тренер Аніта Стар.
   «Стиль – це заявка на успіх», - розпочала розмову дизайнер і запропонувала слухачам вебінару ідеї , як досягти успіхів завдяки правильно вибраному стилю. Аніта Стар поділилася таємницями, як одягатися гарно і стильно, маленькими хитрощами щодо вибору кольору одягу, щоб виглядіти респектабельними, успішними чи демократичними. На жаль, під час вебінару із-за технічних неполадок читачі не змогли задати запитання стилісту,поспілкуватися, але Аніта Стар  продовжила розмову: що може зробити жінку вишуканою, частіше робити ревізію в гардеробі, сміливіше приміряти одяг, що дає можливість поглянути на себе зі сторони, про актуальність шарфів та аксесуарів. Треба завжди пам’ятати, що Ваш зовнішній вигляд повинен підкреслювати найкращі ділові якості, вашу харизму, інтелект та бажання працювати на результат.
    І насамкінець побажання: «Найбільш модний аксесуар – це Ваша посмішка і бажання розвиватися.»

    Всім читачам бібліотеки пропонуємо перегляд статей із журналів «Допоможи собі САМ», а всіх бажаючих запрошуємо на вебінар «Стильные образы для зимы» з Анітою Стар, який відбудеться 23 грудня 2015 року о 13 год.

Немає коментарів:

Дописати коментар