неділю, 15 березня 2015 р.

«Вірити в себе»


 Прекрасний шанс нашим юним талантам заявити про себе та повірити у власні сили!
   14 березня 2015 року читальний зал Полтавської бібліотеки-філіалу №4, де відбулася презентація книг Катерини Міхаліциної "Бабусина господа" та "Тінь у дзеркалі", наповнився творчою атмосферою. 
   На скайп зустріч із авторкою, вірші якої вже полюбилися полтавським читачам, завітали неймовірно цікаві та допитливі вихованці гуртка "Юний журналіст"ОЦЕВУМ (кер.Синягівська І.С.)
 "Найголовніше - це вірити в себе, прагнути кращого, пізнавати світ та цінувати щоденні радощі", - радила пані Катерина, зачарувавши школярів з першої миті зустрічі своєю щирістю та відвертістю. Говорили про



 все: улюблених авторів, важливість читання, творче натхнення, кризу (!) в роботі  та як її подолати,художні смаки та вподобання, домашніх улюбленців, співпрацю з видавництвами та ілюстраторами... І, звичайно ж, читали вірші.
   «Бабусина господа» - книга для малят написана однозначно з любовю і одночасно розуміючи психологію дитини. Пані Катерина поділилася новиною, що закінчує роботу ще над однією дитячою книгою. Авторка зачитала декілька сторінок із майбутньої книги, на створення якої надихнули  її діти. Цікаво і повчально!
    Серйозні поезії із збірки «Тінь у дзеркалі» Катя Міхаліцина читала і пояснювала чи то передісторію створення, чи як спогади,чи як частинку внутрішнього «Я». Юні полтавці  читали власні твори, чим приємно здивували відому письменницю.Особливу подяку отримала Анастасія Романюк за  художній етюд написаний напередодні  зустрічі. Успіху Вам, юні журналісти, а пані Катерині нових книг та втілення власних ідей.
   Дякуємо за допомогу в організації скайп зустрічі з чарівною Катею Міхаліциною Видавництво Старого Лева, адже такі зустрічі дають прекрасний шанс нашим юним талатам заявити про себе та повірити у власні сили.  



.
 









4 коментарі:

  1. пані Ганно, а мені як приємно і як тепло на душі від цього спілкування!
    дякую за чудову нагоду
    і неодмінно перешліть мені якось дитячі враження - це ж такий скарб
    дякую дуже-дуже!

    ВідповістиВидалити
  2. Неймовірно цікава письменниця, безмежно цікава особистість. Катерина Міхаліцина – одна з тих небагатьох людей, з котрою хочеться говорити і говорити. Спасибі за цікавий та корисний діалог! Після розмови з Катею виникло бажання не зупинятися, працювати далі та впевнено йти до поставленої мети. Творчість письменниці – яскравий поштовх до пізнання нового, до відкриття простих речей у зовсім нових вимірах – неординарних та непізнаних раніше. Величезне спасибі Вам, Катю, від усього колективу гуртка «Юний журналіст» ОЦЕВУМ! Діти пройнялися новим натхненням, неначе вдихнули свіже повітря! Щиро надіємося на нову зустріч! Величезне спасибі працівникам бібліотеки-філіалу № 4 за створення творчої атмосфери та організацію зустрічі!

    ВідповістиВидалити
  3. Багато гарних вражень я отримав від цієї скайп зустрічі. Справді гарна та цікава письменниця. Було дуже цікаво,в деяких моментах смішно,почув гарні твори Катерини Міхаліцини.Дякую за цю зустріч!

    ВідповістиВидалити
  4. Зустіч була досить незвичайною та неординарною, але це позитивно вплинуло на наші враження. Письменниця Катя Міхаліцина вразила мене своєю щирістю та відвертістю, а також своїм прикладом довела - не важливо хто ти за освітою, де працюєш, бо якщо маєш мету треба йти до неї не створюючи перед собою перешкод. Після цієї теплої зустрічі з'явилося бажання вдосконалювати та розвивати себе як особистість. Безмежно дякую пані Катерині та працівникам бібліотеки за таку чудову можливість! )

    ВідповістиВидалити