суботу, 22 листопада 2014 р.

Ми любимо казки, бо вони добрі. ( Леся, 5 років)

    Незважаючи на ожеледицю, зустріч  київської письменниці Зірки Мензатюк із вихованцями дитячого садочку №47 «Золота рибка» 19 листопада 2014 року відбулася.
    Літературний десант, який швидко організувала бібліотека-філіал №4 в дитсадок,  зустріли юні прихильники казок  шаленими оплесками, адже в гості завітала  казкарка, що написала для дітей  добре їм відомі «Казочки-куцохвостики». Та ще й привезла нову, гарно ілюстровану художницею видавництва «Старий Лев», збірку казок «Зварю тобі борщику». Діти уважно слухали казки про пригоди Івася та
Олесі, про вареники, кашу, борщ , навіть, про яєчню й  млинці. Казки дітям сподобалися, бо написала їх пані Зірка не тільки веселими й цікавими, а ще й смачними.
 А потім діти ділилися по-дитячому щиро й відверто, хто що любить їсти,що корисне для здоров’я, розповіли, що кожної весни разом з вихователями засівають грядки під вікнами дитячого садочку насінням квітів та овочів, вирощують та збирають восени врожай. І, звичайно ж, ділилися враженням від прочитаних «Казочок-куцохвостиків», приємно здивувавши гостю вмінням висловлювати свої думки.
     «Виростайте здоровими, - побажала авторка маленьким читачам. – Смачного вам читання!»

1 коментар:

  1. Большое спасибо за встречу для наших деток. Очень доченьке понравились книги и Зірка Мензатюк. С удовольствием купили ее книги Удачи всем!!!

    ВідповістиВидалити