неділю, 3 серпня 2014 р.

«Водограй новинок»


       30 липня читачі та гості бібліотеки мали нагоду переглянути новинки, як книги, так  газети й журнали. Комплект газет у складі «Високий замок» та «Добрий господар», які можна тепер переглянути в читальному залі бібліотеки, читачі неодноразово пропонували в анкетах. Що ж насолоджуйтесь читанням!
  Крім того,  журнали «Истории из жизни», «10 историй»,  «Успехи и поражения», «Идеи вашого дома», «Любимая дача», «Узори вишивок»  та «Рыболов профи» - новинки, які чекають на вас. 

Для юних читачів та їх родин пропонуємо також  нові журнали :«ЧІЗ: Чудові інтелектуальні забавки», «Однокласник», «Жасмин» та улюбленець  дівчаток «Monster high».
    Фаворитом дня нової книги стала збірка казок  Сашка Лірника, відомого актора та телеведучого, який свято вірить, що «не перевелися в Україні справжні козаки»,  впевнений, що «скільки зла не роби, а добро все одно переможе!».
     Відкриттям для читачів  став роман Марії Штельмах «Два мегабайти віри,  або Один сценарій одного фільму про одну зраду і одне прощення»: розповідь про двох друзів, музиканта й актора, які намагаються стати знаменитими, зраджуючи і прощаючи один одного у той момент, коли сили добра і зла змагаються за істину.  Бібліотекарі підготували експрес-репортажі про творчість Олеся Ульяненка,  Артема Чеха, Лади Лузіної, книги яких представлені на перегляді «Смаколики по-українські». Прихильникам  мелодрам бібліотека пропонує новинки Марії  Метлицької, Тетяни Троніної, Віри Колочкової. Смачного читання!















Немає коментарів:

Дописати коментар