середу, 12 вересня 2018 р.

ЛІТЕРАТУРНЕ ПОБАЧЕННЯ З АНДРІЄМ КОКОТЮХОЮ!

11 вересня 2018 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулося літературне побачення з Андрієм Кокотюхою - письменником, журналістом, кінодраматургом, чиї книги входять до топ-5 продажів книг України і топ-10 новинок, за версією наших читачів.
Говорили про все: чим відрізняються історичні романи від ретро, чому автор вирішив писати аж сім книг пригодницького жанру про життя Львова на початку минулого століття, про екранізацію романів і чому "не відпускає його кіноіндустрія"... про орієнтири у світовій літературі, про неможливість обійти Полтавщину у своїх книгах і бажання написати ретророман про Полтаву(ловимо на слові!)
      Андрій Анатолійович завітав ("як я міг не зайти!")до нашої книгозбірні з презентацією  нового роману "Темні таємниці", а під час відвертої й щирої розмови ми "витянули" інформацію про ще новішу книгу, з якою письменник їде на Львівський книжковий форум - "Називай мене Мері".
    Літературне побачення вдалося: запитання переходили в слова подяки. Кого пан Андрій своєю літературною діяльністю загіпнотизував, кого змусив замислитися, кого спонукав до розмови. Байдужих не було, було тільки мало часу... Автограф-сесія, знову розмови і книги, нові книги у нашу
бібліотеку: 7 детективів із львівського циклу+ "Повний місяць" + "Темні таємниці". Читайте і насолоджуйтеся! До нових зустрічей!







Немає коментарів:

Дописати коментар