середу, 8 лютого 2017 р.

Знай наших, або День автора з Оленою Колінько


7 лютого 2017 року у нашій книгозбірні було не тільки людно, а й гамірно-весело-цікавезно-пізнавально. Мила й чарівна Олена Колінько з Полтави, авторка повісті "Шпалереон", яка друкується у журналі "Барвінок"(до речі, переможиця конкурсу "Коронація слова" 2014року) запросила на літературне побачення  третьокласників ЗОШ №23, НВК 85 та п'ятикласників Розсошенської гімназії.
Юні читачі мандрували дивовижною країною Шпалереон разом з головними героями, в яких дехто з присутніх впізнав себе, друзів, однокласників. Повість "Шпалереон" сповнена пригод, непередбачувано-фантастичних обставин, халеп, смішних ситуаацій і, навіть, монстриків.
Правда талановита авторка  так майстерно підкидає читачам  цікаві й пізнавальні факти, що й самому хочеться спробувати, перевірити їх. То ж, будь ласка, читайте й пізнавайте! А ще краще напишіть відгук, відправте його за адресою    і у Вас є шанс виграти книгу Олени Колінько "Шпалереон", яка незабаром вийде у видавництві "Фонтан казок". Діти грали у нову гру "Асоціація". Сподобалося всім!  Майстер-клас, який провела наша гостя, захопив не тільки дітей, навіть дорослі долучилися.
Кожен юний читач із бібліотеки пішов із симпатичним хамелеончиком зробленим власноруч. Чому саме хамелеон? Прочитаєте і дізнаєтеся. (по-секрету, його звати Хвилька)

Що ж, друзі, до нових зустрічей!












Немає коментарів:

Дописати коментар