четвер, 15 січня 2015 р.

Письменницькі таємниці !


15 січня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася скайп-зустріч шестикласників ЗОШ №27 з  відомим дитячим письменником Андрієм Бачинським.
Інженер-конструктор електронних приладів за освітою, пан Андрій надзвичайно любить подорожувати зі своїми дітьми, вигадувати для них і про них різні цікаві історії. Юним читачам бібліотеки добре відома повість автора «Детективи в Артеку», яка «захоплює з перших сторінок», «читається на одному подиху». В книзі є все: романтика, хлопчача відчайдушність, дружба, небезпеки, випробування і винахідливість героїв.
       Презентовані  на заході книги «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки» та «Канікули Остапа і Даринки», (можете прочитати в бібліотеці) - це пригоди непосидючих допитливих близнят, які мешкають у Львові й не люблять нудьгувати. Їх тато Андрій Бачинський розповідає про їх захоплюючі пригоди,  багато пізнавальних  «ну… майже правдивих історій», що народилися з легенд Прикарпаття; запрошує в  мандри Галичиною та Кримом.


      Полтавські школярі залишилися надзвичайно задоволені. Андрій Бачинський - дуже цікавий співрозмовник. Говорили про все: про важливість читання, вчителів, про мандри, легенди, мольфарів, скарби, веселі пригоди із власного шкільного життя, про деякі  дитячі халепи. Почули багато пізнавального. Наш край зовсім інший, а тут розповіді про замки, містичні пригоди, привидів.
    Потім були питання: спочатку не сміливі, потім більш відверті. Пан Андрій розповів про свої книги, історію написання, про героїв. Взагалі було цікаво.  Дуже вдячні колективу видавництва «Старий Лев» за пораду і допомогу в організації скайп-зустрічі. 















Немає коментарів:

Дописати коментар