середу, 21 січня 2015 р.

Як не заблукати в павутині Інтернет

      21 січня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася презентація книги Тетяни Щербаченко «Як не заблукати в павутині».
 Бібліотекарі запропонували шестикласникам ЗОШ №27 пройти лабіринтами велетенської інформаційної мережі Інтернет, а нова книга видавництва Старого Лева  допомогла дітям не заблукати в павутині.
«Я писала про те, що дітям ВАРТО знати», - пояснила Тетяна Щербаченко. «Це перша сучасна власне українська не лише за мовою, а й за духом і поглядом на світ популярна дитяча книжка про Інтернет». Розкуте, не заштамповане, вигадливе оформлення книги художником Дмитром Кузьменко, аж занадто захопило шестикласників, що підтверджує прекрасне почуття гумору дітей.


На заході команди «Монітор» та «Мишка» активно ділилися своїми знаннями, розгадували ребуси, шаради, писали-читали листи за допомогою японських смайликів, блукали лабіринтом-сторінками книги, інколи попадаючи в халепи. Але до фінішу дійшли справжніми друзями з розривом лише в 1 бал.
Завдання, підібрані за книгою Тетяни Щербаченко, діти розгадували не тільки використовуючи Інтернет, а й словники, довідники.
Успіхів Вам, шестикласники, сили, натхнення та чіткого розуміння чого ви хочете від життя, від занять у школі, від самих себе!
















Немає коментарів:

Дописати коментар