понеділок, 29 грудня 2014 р.

«Під Новий рік, під Новий рік!!!»

  26 грудня 2014 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся літературно-мистецький вечір «Під Новий рік, під Новий рік!!!»
    Світлана Анатоліївна та Тамара Володимирівна, бібліотекарі читального залу, розповіли читачам про найцікавіші заходи, організовані та проведені в 2014 році,  про успіхи, досягнення та проблеми, що потрібно для їх вирішення. «Наша бібліотека намагається розширити горизонти читацьких очікувань у сфері проведення вільного часу всіх категорій користувачів , активно втілює різні комунікативні, ігрові, креативні, розвиваючі заходи як інформаційної, так і дозвіллєвої діяльності.»
     Привітавши присутніх з наступаючими новорічними святами та Різдвом Христовим,  бібліотекарі разом з присутніми на заході згадали, як святкують Новий рік  в світі, звичаї та традиції українського народу, запросили переглянути підготовлену книжкову виставку «Хоровод зимових свят».
     Як святкували полтавці новорічні свята в різнічаси, як
щедрували та веселилися розповіли учасники театру української пісні при міському будинку культури «Родина калинова» (керівник Світлана Василівна Прокопенко). Веселими, ліричними піснями вітали Ольга Шумейко та Надія Коровайкіна,  смішила майстерно виконаними гуморесками Світлана Василівна. Бурхливими оплесками супроводжували пісні виконані Миколою Ляшенко, Нелею Матвієнко, Леонідом Тереховим, Володимиром Мельниковим.
    Естетичну насолоду отримали присутні на заході від перегляду «Параду ялинок» та витинанок, які виготовили  юні читачі бібліотеки власноруч, відвідавши майстер-клас «Новорічне мереживо».















Немає коментарів:

Дописати коментар