неділю, 7 грудня 2014 р.

Урок милосердя.

«Вчимося разом творити добро!» ,- під таким девізом  3 грудня 2014 року в бібліотеці-філіалі №4  пройшов урок  милосердя.
   Школярі разом із Світланою Анатоліївною, бібліотекарем читального залу, говорили про добро, милосердя, яке завжди цінувалося  й жило в серцях як українців,так і в серцях інших народів світу. 
      Про це розповідають легенди, народні оповідки, казки.
Учні згадували приклади милосердя із власного життя, життя  друзів,  однолітків та прочитаних книг.  «Всім нам нелегко у сьогоднішній скрутний час, але пам’ятаймо,що поруч є люди,яким набагато гірше за нас. І ми разом з вами можемо покращити їхнє життя своїм відношенням, небайдужим ставленням,усмішками і теплим поглядом.  Про це необхідно говорити не тільки в  Міжнародний День інвалідів, місце для доброго вчинку завжди знайдеться в житті».Нікого серед присутніх на заході не залишила байдужими «Різдвяна легенда про Янгола Добра», яку прочитали учні разом із Світланою Анатоліївною.
    Для школярів був підготовлений перегляд літератури «Книга  вчить, як у світі жити», до якого ввійшли  як нардні казки,так і книги Василя Сухомлинського, Марини Павленко, Лесі Ворониної, Оксани Лущевської, Івана Малковича, Сергія Гридіна,Богдани Матіяш.

Немає коментарів:

Дописати коментар