четвер, 27 листопада 2014 р.

«Казка залишається з тобою!»

   26 листопада 2014 року в бібліотеці-філіалі No4 відбувся День казки «Казка залишається з тобою!». На свято мали змогу завітати і дорослі, і малеча – всі хто любить добрі, мудрі, повчальні казки та змістовний відпочинок.
 Розпочався День казки презентацією виставки-вернісажу «Кольорові казки», на якій експонувалися роботи вихованців Полтавської художньої школи (керівники Тарасенко Д. Ю. та Тарасенко А.О.) «Спасибі за чудові хвилини насолоди», «Маленьке наше успішне покоління подарувало велику радість», «Спасибі за красу, яку ми інколи не помічаємо», «Творіть!Дерзайте! За вами майбутнє», - ділилися дорослі читачі своїми враженнями від дитячих малюнків.
    Літературні ігри «Відгадай, хто «Я»», «Чи уважний ти читач?», «Виправ помилку у казці!», «Для кмітливих ерудитів», підготовлені та проведені бібліотекарями для різних вікових категорій, з ентузіазмом розгадували читачі. 
   Звичайний день для дітей став справжньою казкою. Адже всі правильні відповіді тут же вправно ілюструвала на стенді викладач художньої школи Дар’я Юріївна. І цікаво, і повчально! 

   Перегляд літератури «Чарівне царство казок» із задоволенням відкрив двері для тих, хто любить українські казки, як народні, так і авторські. В цей день бібліотекарі презентували нові книги від письменниць Лесі Ворониної та Зірки Мензатюк, нове видання віршів для дітей Євгена Гуцала «Зайці в полі варять борщ». Художниці-чарівниці Дар’ї Юріївні юні читачі порадили вибрати для своїх діток «Казочки-куцохвостики» улюбленої казкарки Зірки Мензатюк.
    Експрес-репортажі «Казки для дорослих», підготовлені бібліотекарями по книгах «Даогопак: Анталійська гастроль та «Шляхетна любов», «Казки Сашка Лірника», «Чуб» О. Ком’яхова , «Скегги потерянный» И.Баранько знайшли прихильників серед батьків.
 Особливим День казки став для тих, хто відвідав майстер-клас «Сто смайликів», який продовжили діти із задоволенням, отримавши, як спогад про День казки, маленькі тату «Мій улюблений герой». Щасливі діти ділилися враженнями від свята, демонструючи «власних котиків, динозавриків, слоників Гудзиків, химериків, лисичок, навіть були симпатичні Маші та Ведмеді». 
 Щиро дякуємо викладачам   та вихованцям Полтавської художньої  школи    (директор     Орел Л.О.), за допомогу в проведенні Дня казки, а читачам бажаємо нових цікавих зустрічей. Пам’ятайте: казка завжди залишається з ВАМИ!








Немає коментарів:

Дописати коментар