середу, 18 січня 2017 р.

Де є коріння, там виросте і гілля.


17 січня 2017 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся літературно-мистецький вечір «Духовна криниця українських традицій».
Світлана Анатоліївна Конюшенко, бібліотекар читального залу, розповіла присутнім на заході про непересічну значимість народних  традицій, повязаних з календарем, запросила всіх  до цілющого джерела, книг Галини Лозко, Василя Скуратівського, збірників українських  легенд і міфів, пісень, казок , щоб пізнати, насолодитися віночком українських звичаїв.
« Великою популярністю у читачів книгозбірні користуються романи української письменниці Дари Корній, яка поєднала у художніх творах українські вірування наших предків та сьогодення, бажання молоді змінитися та їх прагнення до світлого щасливого життя, а в героях-богах, повірте, ми обовязково знайдемо себе».
Бурхливими оплесками вітали-зустрічали глядачі театр української пісні «Родина калинова», який очолює заслужений працівник культури України Світлана Василівна Прокопенко. Гуморески Павла Глазового,  усмішки та анекдоти,українські народні  та авторські пісні у виконанні Миколи Ляшенка, Лідії Тригуб, Нелі Матвєєвої, Надії Коровайкіної та Ольги Шумей, віртуозні мелодії у виконанні Генадія Оглобліна та неперевершені Голохвастов (Леонід Терехов) і Проня Прокопівна (Світлана Прокопенко) із незабутньої пєси «За двома зайцями» М. Старицького  - цілюща енергія, яку дарували актори-аматори слухачам. І кожен виконаний твір – це цікава історія,  витвір мистецтва,  глибокий роздум. Це досконалість, вишуканість, витонченість слів. А навзаєм – щирі оплески, теплі погляди, усмішки і бажання бути разом, однією родиною.
Друзі! Нехай іскряться завжди радістю ваші дні і буде більше в цьому році днів, сповнених любові і добра! Щирих Вам друзів, злагоди, розуміння!








Немає коментарів:

Дописати коментар