четвер, 1 жовтня 2015 р.

Святковий десант

30 вересня 2015 року вихованці ДНЗ №47 “Золота рибка» здійснили справжній святковий десант до бібліотеки-філіалу №4, що стало справжньою несподіванкою для нас, бібліотекарів.
З серйозними обличчями, степенно, урочисто, з квітами заходили малюки до читального залу, Вмощувалися на великі стільці і з хвилюванням поглядали на вихователів, які хитро тільки усміхалися: «Впевнені. Сюрприз вдався!» Хто більше був збентежений - це ще невідомо. Коли ж маленькі наші гості виразно читали віршики про бібліотеку, про книги, любов до читання, вітали бібліотекарів з професійним святом, нашій дорослій радості не було меж. Прийшовши до тями після такого несподіваного візиту (справжній десант!), працівники бібліотеки презентували нові книги видавництва «Грані-Т»,які придбали молоді мами для нашої книгозбірні, долучившись до акції «Подаруй нову книгу бібліотеці!»


«У вас і в нас хай буде  гаразд»,- хотілося заспівати у відповідь на такий сюрприз, а для нас це було як визнання того, що ми,бібліотекарі, дійсно робимо важливу справу для дітей, батьків, вихователів. Дякуємо колективу «Золотої рибки» за щирі вітання і подарунок (10 подарованих  книг). Нехай щастя і радість завжди живуть і Вашому  садочку ! Творчого натхнення та фінансового благополуччя всій Вашій великій родині!









Немає коментарів:

Дописати коментар