четвер, 11 червня 2015 р.

У кожного з вас є талант!

   9 червня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася година цікавих повідомлень «Це Вам буде цікаво, або ваші руки «не для скуки».
«Виготовлення  сувеніра своїми руками – це захопливий і творчий процес, який легко може підняти настрій. Крім того, це заняття чудово розвиває фантазію і уяву, - ділилася своїми думками Олена Володимирівна Якимова, виставка якої «Солодкий дизайн» відкрилася в бібліотеці. - Композиції та букети  квітів з цукерок в якості подарунка можуть порадувати будь-кого». Улюбленою справою пані Олена займається  вже декілька років, даруючи  гарний настрій друзям, знайомим.
  Бібліотекар читального залу Світлана Анатоліївна підготувала багато ідей виготовлення іграшок і сувенірів своїми руками, які представлені в журналах «Жасмин», «Професор Крейд», «ВДГ». «Ліплення з полімерної глини, солоного тіста, листівки, закладки, сувеніри із бісеру, паперу, квіти з ниток,  флісу –це заняття, які здатні принести масу задоволення як маленьким непосидам, так і дорослим». І цікаво, і корисно! Це довели юні читачі  бібліотеки, які завітали на майстер-клас по виготовленню солодкої полуниці із паперу. А ще добавили любові від майстрині Олени Володимирівни, щедрості від бібліотеки,
щирості від героїв книг, кілька біленьких цяточок коректором і сувенір власними руками завершено: на перший погляд – ягода, а всередині  - цілий солодкий світ! І головне - власними руками.


 Цікаві ідеї з журналів чекають на Вас у нашій бібліотеці і пам’ятайте: «У кожного з вас є талант!»


















2 коментарі:

  1. Дякую. Мені дуже сподобалося. Я дуже здивувала свою бабусю. У неї був день народження. мій подарунок найкращий.

    ВідповістиВидалити
  2. Віка.Дякую за цікаву розповідь про журнали, в яких є цікаві ідеї для нас із бабусею. Ми вже зробили намисто із журналу Жасмин. Можна принести?

    ВідповістиВидалити