вівторок, 9 вересня 2014 р.

«Герої мого роману – реальні люди з нашого життя.

     Може, вони помилялися, ішли хибним шляхом, щоб ми не повторили їхніх помилок?», - написала в передмові до свого нового роману «Помилка» Світлана Талан.
     Добре відома читачам нашої бібліотеки за романами «Коли ти поруч» та «Вурдалаки» Світлана Талан ось уже вкотре «не помиляється», бо не зраджує свого читача. Вона знову пише про те, що відбувається за вікнами наших осель.
  «Колись давно Вероніка обіцяла подрузі, яка помирала, доглянути за її дітьми, Тимуром і Діаною. Однак з вини деспотичного чоловіка своєї обіцянки вона не виконала… Через роки доля її жорстоко покарала за зрадництво.
«Вероніка мала велику душу… Однак, як і кожна людина,вона помилялася. І саме це спричинило подальші перипетії, у які втрапляла і з яких щоразу намагалася вибратися… Про те,як помилившись, не зневіритися й не опустити руки, - цей роман.

І про те, як здолати непосильне, навчитися прощати й чому таким цілющим є саме прохання пробачити… А ще про те, як «»не мокнути під дощем», а «навчитися під ним танцювати»; як «не тупцювати в багнюці, а бачити в калюжі зірки» і чому це так прекрасно!»                                                            Жанна Куява

3 коментарі:

  1. Мені сподобалася книга. Сучасна,цікаваі,дійсно помилки наші схожі. Ще рекомендую "Емма"Надії Гуменюк

    ВідповістиВидалити
  2. дочитала роман тільки-но. Обіцяла прокоментувати... власне поділюся думками.Вражаюче.це не мелодрама, хоча прпопонували саме таки, як жіночий роман. Ви переконали мене разом із Світланою Талан, що у нас є прекрасні романи. Це вже третя книга українською і я не розчарована, після "Сердечної терапії" Міли Іванцової та дотепного "Навіжені в Мексиці" Макса Кідрука, Дякую. Ірина.

    ВідповістиВидалити
  3. Письменниця дужу-дуже талановита, відчуває тонкощі природи й людської душі. Все написано гармонійно. пише так колоритно, що відчуваєш у всьому справжність. Вдячна читачка Надія Іванівна Кірносенко.

    ВідповістиВидалити