суботу, 5 липня 2014 р.

Дегустації літературних новинок

 Гарного всім настрою, творчого натхнення та смачного читання!
 55 книг були представлені на Дегустації літературних новинок, яка відбулася 2 липня 2014 року в читальному залі бібліотеки. Посмакувати «ласощами» та «делікатесами» мали можливість, як дорослі читачі, так і діти.
    Родзинка заходу - найновіші видання серії «Історія України в романах», серед яких довгоочікуваний роман «Холодний яр» Ю. Горліса-Горського .
Приємним сюрпризом для прихильників мелодрами стали новинки Т. Алюшиної, Т.
Веденської, Т. Устинової, Т. Троніної, В.Ольховської. «Московская сага» В. Аксьонова, «42-я параллель» та «1919» відомого американського письменника-експериментатора Дж. Пассоса, світовий бестселер Деніела Сільви «Исповедник» миттєво знайшли своїх читачів.
Любителів поезії також чекала приємна несподіванка – книга «Планета Николь» Ніни Хмельницької, яка народилася в Полтаві, нині мешкає в м. Кирьят-Бялик (Ізраїль  Підлітків, які захоп-люються історико-пригодницьким жанром і фентезі, зацікавила трилогія Мартіна Баррі «Таємниця Морган», в якій дивним чином переплітаються фантастика, чудеса й прадавні міфи.
 Всіх, хто хоче звідати грандіозних пригод чи відшукати фантастичні скарби, зав’язати дружбу з неймовірними істотами, німецький письменник Томас Тімайєр запрошує відвідати «Місто заклиначів дощу».
  Підготовлені бібліотекарями експрес-огляди «Ольга Павленко дорослим і дітям », «Смаколики» по-українські», «Делікатеси» Марини Павленко», «Східна психологія Рамі Блекта» та інформаційні листки «Джон Дос Пассос», «Деніел Сілва», «Томас Тімайєр», «Бен Реншоу» допомогли присутнім на заході відкрити нові імена та вибрати «свої» книги.«Екзотичною стравою» цього дня стала четверта книга Наталії Щерби «Часова вежа», книги якої подобаються як школярам, так і дорослим. «Часодії» - це справжня казка, де і страшно, і смішно, а в кінці все добре», - поділилася враженням від прочитаного А.М. Каримова.
      Гарного всім настрою, творчого натхнення та смачного читання








Немає коментарів:

Дописати коментар