четвер, 5 червня 2014 р.

Пізнавальне застілля


Книга - це чарівниця. Книга змінила світ. У ній пам'ять людського роду... Світ без книги - світ дикунів. (Морозов М. О.)

 Для найменших шанувальників книги 4 червня 2014 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулося пізнавальне застілля «Чарівний світ книжок».Діти разом із Світланою Анатоліївною поринули в загадковий світ історії книги: глиняні таблички, берестяні листи, книги з папірусу… Юні всезнайки довели, що вміння користуватися книгою допоможе в навчанні і книга є справжнім другом кожної дитини.
Як знайти необхідну інформацію в дитячих енциклопедіях,швидко  відшукати необхідний розділ, як користуватися  словниками , які книги можуть допомогти при виконанні  домашнього завдання - про все це не тільки говорили під час пізнавального застілля, але й   виконували практичні завдання. Найбільше присутніх на заході  зацікавив огляд книжкових новинок для дітей «Новинки - цікавинки для кожної дитини». Чудові казки, гарно ілюстровані твори сучасних українських авторів, інтерактивні енциклопедії, книги за шкільною програмою  – все це можна прочитати в нашій бібліотеці.












Немає коментарів:

Дописати коментар