вівторок, 11 червня 2019 р.

Справжнє свято ерудитів, хитрюг і мудреців!

11 червня 2019 року  юні читачі бібліотеки-філіалу №4 зібралися на літературну гру "Один, два... казка оживає".
  Казки  з тепер уже другокласниками НВК 85 нас супроводжують з перших днів знайомства. Кожна зустріч - це чарівний світ, де обов'язково відбуваються дива. Сьогодні ми згадували казкових героїв, грали в ігри, отримували учасники гри SMS-повідомлення, дізналися багато нового і цікавого.
Кмітливі розумники з азартом розгадували завдання  казкових вікторин. Цікаві запитання і пошук відповідей допомогли зрозуміти і нам, і дітям - наскільки добре вони знають українські та зарубіжні казки.  Було весело і цікаво.      Звичайно ж не обійшлося без книг- новинок! Довгоочікувана казка  Олега Чаклуна , продовження улюблених пригод Мікробота та його друзів, відразу ж знайшла своїх шанувальників. Та найцікавішою, мабуть, стала книга письменника та ілюстратора Ростислава Попського "Мене забули на Місяці"
Сюжет дійсно незвичайний: інженера-астронавта посилають на Місяць відремонтувати деяку техніку і... забувають про нього.  Несподіване знайомство,  дивне відкриття і грандіозні звершення...
       Діти гарно впоралися з усіма завданнями і ще раз підтвердили, що "хто багато читає, той багато знає".
  Читайте та слухайте казки і легенди, обговорюйте сюжети, організуйте  вечірку для своїх батьків! Ви ж спробували!? Успіхів!





Немає коментарів:

Дописати коментар