пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

НА ГОСТИНИ ДО КАЗКИ!


12 грудня 2018 року  до бібліотеки-філіалу №4  «на гостини до казки» завітали першокласники НВК №85, які вже відкрили для себе світ цікавої книги.
     Маленькі, щирі, відверті з  розумними оченятами юні читачі мають на все власну думку. Це так вразило нашу гостю, дитячу письменницю Тетяну Луньову: «Зазвичай  діти такого віку від розмови втомлюються через 15-20 хвилин. А тут сидять вслухаються, переживають, хвилюються і чекають продовження. Я така здивована і ними ж зачарована».
     А як  серйозно відреагували на повідомлення бібліотекаря, що на зустріч до них приїхала справжня казкарка!
   «Як фея!», - почувся вигук і всі зааплодували. Така собі невидима павутинка утворилася між маленькими читачами і чарівною  авторкою казкової повісті «Зайченятко У».
    Прекрасний оповідач Тетяна Володимирівна повела дітей у чудовий світ своєї казки, ділилася знаннями про звички лісових звірят і птахів, спонукала дітлахів до розмови, грали в ігри, коментували малюнки. А ще хвилювалися за Зайченя, допомагали Лісовичку, жаліли Хом’ячка і, навіть, захищали вовка, бо в кожному є щось гарне! Так фея-казкарка вчила любити чарівний світ природи, який « існує не тільки в казках, а й поряд з нами, у нашому не менш цікавому світі».     
   Скільки слухаю Тетяну Луньову, скільки й дивуюся; «Як можна так зачаровувати людей розмовами? незалежно від віку! Скільки щирості, бажання ділитися знаннями, розуміння, любові до людей і природи?» Нехай щастить Вам у житті! Дякуємо за зустріч, за казки, за розмови!




Немає коментарів:

Дописати коментар