пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

День казки з Тетяною Луньової!


   12 грудня 2018 року у бібліотеці-філіалі №4  відбулася презентація  дитячої книги нашої талановитої краянки, чарівної письменниці Тетяни Горицвіт (Луньової)  - «Міські пригоди Лісової шишки», яка вийшла у київському видавництві «АВІАЗ» .
   Юні читачі поринули у казкові пригоди разом із маленькою Лісовою Шишкою, яка мріяла стати їжачком.
   Замружили всі очі, уявили і … раптом опинилися на лісовій галявині, де Шишка зустрілася зі своєю новою подружкою – дівчинкою з міста. Уявити було легко завдяки чудовим ілюстраціям в книзі, які виконала  художниця Оля Кузнєцова.
    Весела, допитлива і наполеглива героїня казки вирушає в небезпечні мандри у місто, щоб знайти свою нову товаришку, з якою так весело гратися.
   Автор казкової повісті Тетяна Горицвіт розказала дітям чарівну історію про свою зустріч із Лісовою Шишкою, яка допомогла їй написати цю книжку,  головні герої  якої сучасні діти і лісові та міські живі тварини і рослини. Діти залюбки слухали історію Лісової шишки,  разом із казкаркою роздивлялися малюнки, радили Шишці як краще зробити в тій чи іншій ситуації. А ще виявили неабияке бажання – прочитати книгу «Міські пригоди Лісової шишки» та всі інші книги чарівної казкарки. Запрошуємо всіх до читання, а пані Тетяні Луньовій бажаємо видавати книги ще! Чекаємо нових зустрічей!



Немає коментарів:

Дописати коментар