четвер, 4 жовтня 2018 р.

Новинки від найвідоміших письменників України і світу

    4 жовтня 2018 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся День нової книги . Представлено читачам книгозбірні понад 100 книг найвідоміших письменників України і світу.
Бібліотекарі підготували експрес-репортажі про авторів, імена яких вперше звучали в бібліотеці та інформаційні огляди книг від переможців "Коронації слова", "Золотих письменників України" та книг, які були представлені на 25 Book Forum у Львові. 
     Різні видавництва, різні автори, різні сюжети, але написані гостро й пронизливо, психологічно й чуйно, з лукавими інтригами, моторошними таємницями,підступними зрадами, родинними історіями, безневинною кров'ю, самопожертвами і справжнім коханням.
      Серед представлених книг  - довгочікувані новинки від Братів Капранових, Ірен Роздобудько, Люко Дашвар, Сімони Вілар, Володимира Лиса, Андрія Кокотюхи, Надії Гуменюк...  
      Десятикласникам презентували книги польської письменниці Йоанни Ягелло "Шоколад із чилі" та "Кава з кардамоном", які рекомендовані для вивчення у школі. Семикласникам - повість Оксани Дорожовець "Старий будинок", восьмикласникам -  новинки - фентезі "Гра" Марини Муляр, "Місто тіней" Мії Марченко та "Ловці думок" Любові Відути. Родзинкою для підлітків стала серія романів-фентезі Еріна Гантера "Коти-Вояки". Наймолодших читачів чекає у бібліотеці новинка від Олега Чаклуна продовження пригод ""Мікробот і Галактичний пірат"та цікаві збірки оповідань і казок. 

     Це далеко не повний перелік новинок, представлених в День нової книги. Приходьте, кожного з вас чекає Ваша книга! Читайте, відкривайте для себе нових авторів і насолоджуйтеся читанням!
 






Немає коментарів:

Дописати коментар