четвер, 26 жовтня 2017 р.

ДВІ ДОЛІ

     25 жовтня 2017 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся творчий вечір- зустріч "Дві долі".
     Погодьтеся, крізь далину років минуле хочеться бачити тільки у радісних і теплих тонах. Але, на жаль, ні в книгах, ні в житті не обійтися без непорозумінь, образ, сутичок, без гострих і неминучих розлук, як в представлених на зустрічі романах українських письменників Жанни Куяви, Олени Печорної, Марини  Павленко, Світлани Талан, Міли Іванцової, Ірен Роздобудько, Дари Корній, Наталії Гурницької, Христини Лукащук.
     Незвичайними гостями бібліотеки  в цей день були Надія Коровайкіна та Ольга Шумей, яким Доля дарувала одну на двох велику любов - любов до української пісні. Хоча б з якою піснею не виходили вони на сцену - сумною, ліричною, патріотичною, іронічною, жартівливою - їх спів захоплює, закручує, як вир і не відпускає до останньої ноти.
      Ольга  і Надія познайомилися у далекому 1966 році і їх співучі душі потягнулися одна до одної. Молоді дівчата співали завжди: і для себе, і для людей. Потім була довга розлука,  щоб   через 40 років Доля звела їх на новому життєвому витку аби дарувати людям радість, зігрівати їх душевним теплом, любов'ю, щирістю української пісні.
     Що в книгах, що в піснях, що в житті - тепло і радість, біль і гнів,  любов, зрада, гумор,
сміх, аби навчити нас  життєвої мудрості. На зустріч прийшли шанувальники пісенної творчості Ольги та Надії, їх друзі з далекого дитинства, зі світлин юності...Вітали, співали, читали вірші . У такій атмосфері зустрічі, серед  шанувальників української книги і пісні , Ольга, Надія  і всі присутні на вечорі відчували себе чи не найщасливішими у світі.









Немає коментарів:

Дописати коментар