середу, 17 жовтня 2018 р.

Маляка, Чудовисько, Дракони і Сашко Дерманський...

16 жовтня 2018 року у бібліотеці-філіалі №4 відбулося довгоочікуване літературне побачення юних читачів книгозбірні із українським дитячим письменником Олександром Дерманським.
З впевненістю можу заявити, що гість не залишив нікого байдужим. Нові книги, оповідки про Царство Ялукарство, про Драконію, читання уривків, розповіді про Драконів-Принцес-Чудовиськ-Поганиськ і Мері. А взагалі говорили ... про  таємниці і, щоб їх розгадати, приходилося докласти нашим школярикам неймовірних зусиль. Втім, якщо за справу беруться четверокласники і п'ятикласники ЗОШ №23, їм до снаги здолати будь-які перепони. Вони, як і герої книг Сашка Дерманського розгадували, відгадували, хитрили і бешкетували. А гості були і не проти, бо і вони не проти були похуліганити-розслабитися, адже це була їх ШОСТА зустріч. Найбільше говорили про книги Олександра Дерманського, які (знаю!) подобаються ВСІМ!
     Хочеш пригод? Наскучила одноманітність? Розкривай будь-яку книгу Сашка, а там уже  на тебе чекатимуть і мамонти, і шамани-вужі, і ненаситні шалезубі пацюки ("Корова часу")
     Хочеш поборотися з лихим Чаклуном  й розгадати таємницю Смарагдової Книги -  зазирни до "Короля БУКІВ". А якщо тобі подобаються ЖАХИ, фентезі, то "Танок Чугайстра " саме для тебе. Дівчаткам - " Маляка - Принцеса Драконії"! Хоча хто сказав, що тільки дівчаткам, які мріють стати принцесами. "Там такі існують Дракони - "точно хлопці з нашого класу", - поділилася враженням юна Софійка. А ще  - "День народження Привида", "Крамничка тітоньки Мальви", "Чудове Чудовисько", "Царство Яблукарство" і найновіша , свіженька, крайня (так зараз говорять) "МЕРІ"! Тож не баріться, швидше починайте читати і Ви неодмінно потоваришуєте з фантастичними світами Олександра Дерманського!







Немає коментарів:

Дописати коментар