середу, 15 лютого 2017 р.

Знати, щоб пам'ятати!


Сьогодні, 15 лютого 2017 року, в нашій книгозбірні зібралися старшокласники на годину пам'яті "Ангели Майдану", щоб згадати про "воїнів світла", чим вони жили,  у що вірили, за що стояли на Майдані.
Серед присутніх дітей (вони  ще діти) різні були погляди очей: серйозні, вдумливі, уважні, зацікавлені, готові до спілкування, втомлені, але були, на жаль,  і  байдужі. Тому організовуємо такі зустрічі, щоб пам'ятали тих, хто ніколи вже не буде з нами, українців, які загинули в Києві на Майдані в лютому 2014 року, щоб знали тих, хто  був ТАМ, у ті страшні лютневі дні, чому іх назвали ангелами Майдану, Небесною Сотнею, наймолодшому з яких ще не було й вісімнадцяти.
Дякуємо Владиславу Контарчуку, учаснику Майдану, який поділився спогадами про трагічні дні на майдані Незалежності, власними думками про події на Сході, розповів про своїх побратимів, пояснив, чому сьогодні так необхідно і важливо бути і залишатися борцем. Ведуча заходу Тамара Володимирівна звернулася до присутніх з проханням допомогти  розповсюдити інформацію  про нашого земляка Ігоря Бахмута, який в бою під Авдіївкою отримав тяжке поранення й потребує допомоги "Кошти надсилайте на картку 5168 7556 3214 7738 Оксана Бахмут". Ми долучилися, а Ви?


  Книги, представлені на перегляді літератури "Осяяні вогнем свободи", які висвітлюють останні події на сході України, герої яких були учасниками Майдану, будуть цікавими і  молоді, і  дорослим. Боляче, сумно за втрачені життя, але ми повинні про це знати. Знати і пам'ятати!










Немає коментарів:

Дописати коментар