четвер, 5 листопада 2015 р.

«Гарячі десятки, або нові найбільш читані книги

   День інформації, який відбувся 4 листопада 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 став особливим.

Із 90 нових книг, представлених на переглядах літератури книгозбірнею в цей день , 49  -подаровані читачами.
Чудовий дарунок отримали наймолодші читачі бібліотеки . Дорослі, приєднавшись до акції «Подаруй бібліотеці нову книгу. 1+1» (умови акції на "Подаруй бібліотеці книгу!"), придбали нові чудово ілюстровані книги, одну з яких «Розумні казки» презентувала бібліотека в цей день. Особливістю нової книги є вміщені на кожній сторінці розвиваючі ігрові завдання, які спонукають малят до логічного мислення, вчать  аналізувати прочитане і фантазувати.

 Юні читачі разом із бібліотекарем поринули в чарівний світ нової книги: розгадували загадки, плутанки, рахували та вчилися розв’язувати ребуси, блукали лабіринтами  разом із героями «Розумних казок».
Дорослі читачі в цей день мали змогу познайомитися з новою літературою, з найбільш читаними в бібліотеці «десятками» детективів, сучасних українських книг, книг із серії «Мелодії сердець». Кожен присутній мав змогу  з інформаційних листків дізнатися  про нові імена в сучасній українській літературі, вислухати думку волонтерів-порадників про прочитані книги, погортати , вибрати «свої», насолодитися спілкуванням з іншими читачами, обговорити, поділитися інформацією чи порадою.

Читачі за бажанням доповнили книжкову виставку «Гарячі десятки» прочитаною книгою, яку вважають найцікавішою.










Немає коментарів:

Дописати коментар