пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Чарівна музика, чарівні голоси - Ольга та Юрій Карпінські


         27 жовтня 2018 року  в бібліотеці-філіалі №4 відбувся творчий вечір Ольги та Юрія Карпінських з прогамою "Вже сонце низенько".
В основі пісень, які виконало подружжя - гармонійне поєднання музики, поезії, гітари.
Читачі книгозбірні отримали колосальне естетичне задоволення від ангельского співу пані Ольги та музичного супроводу на гітарі Юрія Карпінського.
Всі пісні, які б не взяти в чудовому виконанні дуету, звучали особливо і зворушливо. Що не пісня, то шедевр! Звучали українські народні пісні знайомі і незнайомі, пісні на вірші Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка, які багато хто вважав народними. Пані Ольга розповідала звідки в неї така любов до української пісні, ділилася думками: "Яку ж нам красиву мову дав Господь, тому і пісні на ній лунають особливо мелодійно". 
   Кожна пісня, виконана в цей вечір, оживала. Присутні в залі залюбки слухали, слухали серцем і не могли стримати себе: чи то сльзу, чи посмішку, чи просто наспівували слова знайомих пісень.
  Закінчився літературно-музичний вечір  хвилюючими оваціями. А від нас:"Миру, щастя і родинного затишку, нових пісень і численних зустрічей!"    
 







Немає коментарів:

Дописати коментар