пʼятницю, 30 жовтня 2015 р.

Творча зустріч з Максом Кідруком

«Мій читач — активна людина будь-якого віку, статі та соціального становища з почуттям гумору і потужним бажанням дізнаватися щось нове.»
Макс Кідрук

  28 жовтня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася творча зустріч читачів книгозбірні з  відомим українським письменником Максом Кідруком. Автор романів  і мандрівник розповів про те, як став письменником, і чому перейшов від «розважального жанру» до технотрилерів, які базуються на дійсних наукових відкриттях.
Читачам бібліотеки Макс Кідрук більш відомий за книгами «Навіжені в Перу» та «Навіжені в Мексиці». Це історії про веселі мандрівки до найнеймовірніших  куточків світу з купою цікавезних пригод, до того ж, написані з дотепним гумором.
  До Полтави завітав Макс Кідрук з презентацією роману «БОТ .Гуаякільський парадокс», який є продовженням книги про роботів нового покоління. Як памятаєте, фінал першого роману закінчується ніби добре, хоча на останніх сторінках з’ясовується, що " не все так просто".


   «Друга частина трилогії оповідає про надзвичайні події, що сталися у Ґуаякілі - найбільшому місті Еквадору. Люди сказилися і почали вбивати одне одного. Протягом трьох діб в місті скоєно півтисячі вбивств із особливою жорстокістю і близько півтори тисячі замахів. Це більше, ніж в усій країні впродовж трьох місяців. І що найголовніше: усі затримані в один голос кличуть когось на ім`я... Тимур.»

  Дії роману відбуваються в реальних місцях,а от щодо  сюжетів, гість поділився деякими історіями, підтвердивши фотофактами. Макс Кідрук продемонстрував трейлери до своїх книг та розповів історії  їх створення. Автограф-сесія завершила зустріч із київським гостем: читачі дякували за цікаві розповіді, бажали нових ідей та мандрівок, насправді, кожен хотів продовжити мить спілкування з автором.  Запрошуємо до читання! Книги Макса Кідрука чекають на вас в бібліотеці! Залишайте відгуки та коментарі на  «БібліоСмаколиках», їх неодмінно прочитає Макс Кідрук.









Немає коментарів:

Дописати коментар