вівторок, 6 грудня 2016 р.

Запрошуємо на "Книжковий Біг-Бен"


5 грудня 2016 року в  бібліотеці-філіалі №4 відбулася презентація  мандрівної виставки-імпульс «Книжковий Біг Бен», організатором якої є молодіжна секція УБА.
 Виставка має серйозну мету -  розповісти про сучасне значення англійської мови як світової  та мови міжнародного спілкування,  історію англійської мови, про важливість вивчення іноземної мови, викликати інтерес і повагу до культури англомовних країн.
На експозиції представлені словники, розмовники,  книги, що збагачують індивідуальний словниковий  запас, знайомлять з нормами мови, застерігають від неправильного вживання слів, їх граматичних форм, вимови, розширюють  пізнання, поглиблюють розуміння слова.
Розділ виставки «Читаємо разом:батьки і діти» відкриває світ книг, які варто читати мовою оригіналу.  Художня література англійською мовою, книги англійських письменників для дорослих читачів і дітей гарантують читачам потужний імпульс у вивченні англійської мови, адже переклад ніколи не передасть повною мірою того, що вклав у свій  твір автор.

Для юних читачів  в цей день презентувала бібліотека журнал «Кузя.English ».  Разом з  вчителем англійської мови Іриною Романівною та головним героєм  Кузею  діти  читали веселі  комікси, розгадували   загадки, в ігровій формі вивчали нові слова.
 Третьокласників НВК 85 бібліотекар Світлана Анатоліївна запросила до Англії: розповіла про символи Англії, звичаї та традиції англійського світу.
Поспішайте переглянути  «Книжковий Біг-Бен»,  який спонукає вивчати мову, що розширить горизонти ваших можливостей у  сучасному житті.













Немає коментарів:

Дописати коментар