пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

ДОТОРКНУТИСЯ СЛОВОМ ДО СЕРЦЯ



30 листопада 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася година відвертої розмови "Доторкнутися словом до серця".
Мова на заході йшла про події Майдану, учасників Революції Гідності та антитерористичної операції в Донецькій, Луганській областях, про борців за незалежність України, про волонтерів, які  змогли посунути власні щоденні клопоти на роботі і вдома заради допомоги нашим захисникам, які на Сході відстоюють мир і спокій в Україні. Восьмикласникам ЗОШ №27 Тарас Синягівський розповів про своїх побратимів, які перебувають там, де лунають вибухи. " Вони зі зброєю в руках там, щоб зупинити кляту війну". Розмову про патріотизм, любов до України, шанобливе ставлення до наших звичаїв і традицій, про небайдужість до майбутнього країни і сьогодення  підтримала волонтер  "Команди небайдужих" Наталія Скорик. Розмова вийшла серйозна і відверта.
Запросили гості всіх бажаючих відвідати будиночок Святого Миколая,  який нещодавно відкрився біля Свято-Успенського собору.  Облаштована Миколаєва резиденція  полтавськими волонтерами, юними полтавцями, благодійниками і, навіть, допомога прийшла з Івано-Франківська.
Залишається нам всім не бути байдужими та  долучитися до акції "Подаруй добро ближньому" . Вироби власноруч чи ваші ексклюзивні смаколики чекають помічниці Святого Миколая, щоб потім зігріти дитячі серця. Пам'ятаймо, що  "ми- народ, зернина від зернини, в біді і щасті - ми одна сім'я!"



























































Немає коментарів:

Дописати коментар