четвер, 17 грудня 2015 р.

Казкотерапія для дорослих і дітей!

Читайте казки всією сімєю!
 16 грудня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася інформаційна година «Казкотерапія для батьків і дітей».

 Наша книгозбірня пропонує читачам казки, які підійдуть усім,незалежно від віку: найменшим, школярам, підліткам і,навіть, дорослим. Але психологи стверджують,що найкраще казки читати разом.  Народні казки і  твори від відомих майстрів слова сповнені оптимізмом, позитивною силою, вчать долати перешкоди, бачити і творити разом, жити в гармонії зі світом, цінувати дружбу і розуміти, що разом ми велика сила. Перегорніть бодай кілька сторінок книги з перегляду літератури «Чарівний світ казок» і казка не залишить байдужим нікого.
   Присутнім на заході представили найновіші та найсучасніші збірки казок сучасних українських видавництв. Інформаційний огляд «Новорічна
круговерть», який підготувала Світлана Анатоліївна Конюшенко зацікавила і дорослих, і дітей. Присутні здійснили подорож сторінками книг у чарівний світ казки, де події розвиваються або ж під Новий рік, або на Різдво.
  Завершили інформаційну годину майстер-класом : разом всі виготовляли сніжинки-гілочки, писали побажання, щоб бібліотечну ялинку зробити казково гарною, пухнастою і чарівною. Ялинка залишилася в книгозбірні (щоб інші читачі мали можливість залишити свої сніжинки з побажаннями), а діти з батьками взяли кожен «свою» казку.

Читайте казки, читайте всією сімєю! Від цього світ стане подібним до казки: таким же добрим, світлим і чарівним! Учіться творити чудеса! РАЗОМ!












Немає коментарів:

Дописати коментар