пʼятницю, 25 січня 2019 р.

"Коли пишеш сам - сам за все відповідаєш. Але... одна голова добре, а дві ще краще"Наталка Шевченко.


   24 січня 2019 року у бібліотеку на Європейській 141 завітала чарівна гостя з Києва Наталка Шевченко - член Національної Спілки письменників України, хобі якої - написання своїх творів, читання чужих романів, якісна українська музика, спілкування та хороше кіно, яким вона "заразилася" від свого чоловіка Олександра Шевченка.
   Талановите подружжя Шевченків... Вони познайомилися у 2003 році завдяки літературному конкурсу "Коронація слова", на якому були відзначені дипломами їхні книжки - Олександрова  "Глибинка" та  Наталчин "Містичний вальс". Спільні їх романи в жанрі хоррор "Оксамитовий перевертень", "Бранці мороку" добре відомі читачам.
 Пані Наталка -  доброзичлива співрозмовниця, відверта, щира, добра, яка надзвичайно любить людей. Можливо тому півтори години продовжувалася цікава і змістовна розмова: про власні книги і творчість друзів-письменників, про перемоги і "затишшя" в літературі, про жанри, любов до української мови, любов до 
«хепі-ендів» в кінці романів та про жахи, гумор, іронію. Життєве КРЕДО у тендітної Наталки Шевченко: «Ніколи не здаватися». Її герої ніколи не здаються - кожен до останнього змагається за себе та … за інших. Змінюється сам і отримує другий шанс. Але чи буде ще
можливість отримати його?
"Фантастичні читачі, надзвичайно віддані своїй справі бібліотекарі, і день, що промайнув, як одна хвилина - сповнений позитиву й любові", - писала наша гостя у ФБ .
 Справжнім дивом для бібліотеки став подарунок – книга Валентина Терлецького «Книга сили. Воля», яка вийшла у видавництві «Кальварія». Редактор видання – наша гостя Наталія Шевченко. Успіхів Вам, пані Наталю! Нових злетів і перемог! А Вам, любі читачі, - не пропустити хорошої книги !








Немає коментарів:

Дописати коментар