середу, 12 квітня 2017 р.

Найдивовижніші історії трапляються в дитинстві!

11 квітня 2017 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася зустріч юних читачів книгозбірні з полтавським казкарем Віктором Володимировичем Сердюком, який запевнив всіх, що найцікавіші історії трапляються в дитинстві.
П'ятикласники Розсошенської гімназії та третьокласники НВК №85 поринули в неймовірні  історії про чарівників і Зачарованого Ворона, про Кошмарика, його страхітливе (а чи страхітливе насправді?) сімейство, яке мешкає і Країні Густих Туманів і Непрохідних Лісів, про боягуза Сашка та його пригоди, про Сніговика з гарячим серцем, про  Тетянку і Сергійка...
Віктор Володимирович, добрий і щедрий казкар,  ділився з школярами таємницями різдвяного свята та мудрістю чарівників: чому не можна порушувати розміреного життя природи, що таке дитячі страхи і як їх перебороти, як поставлену мету перетворити в дійсність, що потрібно, щоб у світі панували добро і любов. І все це можна зробити-відновити і без чарівної палички. "Хочеш мати друзів, стань сам другом", "Хто шукає, той завжди знаходить", - впевнений Віктор Володимирович.
Надзвичайно цікавим подарунком дітям у День письменника  з Віктором Сердюком став майстер-клас від чарівної пані Наталії "Як намалювати Ворона", адже цей мудрий птах герой багатьох казок.Задоволення отримали всі, адже чудовий настрій панував у книгозбірні весь день.
Подаровані автором власні твори "Сніговик з гарячим серцем", "Казки Старого Дуба та Анусин сон", "Чарівне скельце, або подорож за сміливістю" і, звичайно ж, "Зачарований Ворон" тепер є у нашій бібліотеці. Солодкого читання і якнайбільше вражень!





Немає коментарів:

Дописати коментар