четвер, 21 січня 2016 р.

У світі єдина, у серці одна


      16 січня 2016 року, напередодні дня Соборності України, в бібліотеці-філіалі №4 відбулася презентація книжкової виставки «У світі єдина, у серці одна».
    Ідея соборності  бере свій початок від об’єднання давньоруських земель навколо князівського престолу в Києві. Розділ виставки  «Лабіринтами історії» пропонує читачам праці кращих мислителів, істориків, політиків, в яких знайшли відображення ідеї соборності та книги про гетьманів України, які займалися її  практичним втіленням. В боротьбі за свої національні інтереси для України є вкрай важливою територіальна єдність. Розділ виставки вміщує також публікації сучасників, які борються за те, щоб перетворити Україну на державу українців, де пануватиме соціальна і національна справедливість. Розділ виставки «Наша історія:  хроніка відчуттів» пропонує читачам художні твори сучасних українських авторів.  Герої  книг родом з різних куточків України, з різних родин, у них різні уявлення про світ,  суспільство і місце людини в ньому. Їх помилки – це урок, який вони засвоюють часом ціною власного життя. Кожен з них має свою місію, свою ідею, за яку бореться.
     В день презентації книжкової виставки «У світі єдина, у серці одна» працівники бібліотеки  приєдналися до акції  «Допоможи воїну». Юні читачі допомогли в оформленні подарунків, обвівши власні долоньки  на кольоровому папері та написавши побажання воїнам, які нині знаходяться в зоні АТО. Подарунки передано Полтавській обласній філії  громадської організації "Товариство ветеранів АТО"



Отримали фото від волонтерів !!




Немає коментарів:

Дописати коментар