вівторок, 16 червня 2015 р.

Журнальна тусовка вдалася!

 15 червня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся день періодики «Журнальна тусовка». І діти, і дорослі в цей день могли ознайомитися, почитати на свій смак журнали, які отримала бібліотека в І півріччі 2015 року.
  Перегляди періодичних видань, інформаційні огляди, експрес- репортажі, які проводили бібліотекарі зі сторінок журналів, допомогли читачам зорієнтуватися у великій кількості періодики. Для дітей проведено презентацію журналу «Світ дитини», підписку якого на 2015 рік подарувала юним читачам бібліотеки  львівська письменниця Христина Лукащук (її книгу  «Казка про Майдан» презентували в бібліотеці під час скайп-зустрічі). «Світ дитини» - єдиний патріотичний
літературно-мистецький журнал в Україні, заснований ще в 1919 році, заборонений і знищений при радянській владі, відновлений 1994- го року. Бібліотекар читального залу Світлана Анатоліївна разом з юними читачами «мандрували» сторінками журналу, зупиняючись, щоб переглянути новинки рубрик «З ангеликом за плечем», «Маленький історик», «А в нашій леотеці»,  порозгадувати загадки, метаграми, кросворди чи повеселитися, відвідавши сторінку «Сміховинки». Бібліотекар Тамара Володимирівна провела огляд сайтів «Журнали України».











Немає коментарів:

Дописати коментар