вівторок, 29 липня 2014 р.

«Святі не вимовляють «р» Роман Чихарівський


  Народився 4 жовтня 1995 року у с. Вишнівчик на Тернопільщині. Закінчив   Теребовлянську гімназію, активно займається громадською роботою, літературною творчістю. Учасник проектів «FreeArt» та «ViaCreators». Переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України.
«Святі не вимовляють «р» – дебютна книга Романа Чихарівського, написана у 16 років.


"Ромко Чихарівський не за роками по-дорослому викладає матеріал, але це не заважає із задоволенням занурюватися в читання його новел. Зрештою, можна доколупатися до чого хочеш у цьому житті, але я не буду. Прекрасна сучасна  ЖИВА українська мова, позбавлена черствості "ефірного" її варіанта з уст телевізійних ведучих. Молодець! Хочеться читати ще."
Кузьма Скрябін
"Цікаво. Незвично.Читав дещо спантеличено - ніяк не  очікував у молодого автора такого химерного плетива слів. Після прочитання залишився приємний "післясмак"  - як від  шматочка благородної чорної плитки з львівської "Майстерні шоколаду". Дещо елітарно, але це правильно - краще покоління молодих інтелектуалів, ніж покоління молодих примітивів".
                                                                                                                Сашко Лірник 

1 коментар:

  1. Мені сподобалися новели. Із малої прози пропоную Надійку Гербіш, Ольгу Павленко, Марину Павленко (книги є в бібліотеці)

    ВідповістиВидалити