пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Книги, що змушують відчувати

     13 лютого 2020 року до бібліотеки-філіалу №4 завітала чарівна гостя, українська письменниця  Раїса Плотникова.
     ЇЇ роман "Афганський кут крилатої Серафими" давно увійшов у десятку найкращих романів за рейтингом наших читачів. Добре відома Раїса Плотникова, як поетеса, як майстер малої прози у 2016 році стала переможницею міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова". ЇЇ роман "Реквієм для Рози" кидає читача то в лихоліття революції початку  ХХ століття разом з героїнею, то вривається в неспокійне життя нашого сьогодення сильними емоціями.
      Роман-новинка "Непманша", який презентувала Раїса Плотникова полтавцям - це логічне завершення історії-двобою  піаністки та чекістки Рози. Вигнання, жорна чекістських буднів і наївна гімназистка із заможної родини, зрада, обман і чуттєві емоції, плетиво родинних таємниць і долі сучасних героїв... Яку ціну заплатить дівчина за своє щастя та любов? Чи розгадаєте  Ви книжкову таємницю Раїси Плотникової?
      Щира та відверта гостя з Лубен провела історичний екскурс для читачів стежками своїх героїв, привідкрила їх обличчя та характери, перші глибокі почуття, емоції,  залишивши інтригу нерозкритою.
Запрошуємо до читання! Спробуйте, розгадайте! Романи Раїси Плотникової чекають Вас (за чергою!), а найновіші, найпопулярніші книги українських та зарубіжних авторів ви знайдете на перегляді літератури "ТОП-20 новинок чекає свого читача!"








Немає коментарів:

Дописати коментар