четвер, 19 грудня 2019 р.

Легко і драйвово ! Фан-зустріч із Андрієм Кокотюхою


18 грудня 2019 року в бібліотеці-філіалі №4 відомий український письменник Андрій Кокотюха під час фан-зустрічі із читачами презентував новий роман "Вигнанець і навчена відьма"
 Майстер українського детективу Андрій Кокотюха цього разу вирішив вразити своїх читачів серією книжок про молодого сищика Платона Чечеля (початок ХХ ст.), якого переслідує імперська влада і який приватно розслідує різноманітні справи. Перша його книга «Вигнанець і чорна вдова» знайомить читачів із самим персонажем та його оточенням, і, зокрема, умінням потрапляти у найрізноманітніші халепи і виплутуватися із них. Та через переслідування йому доводиться  братися за сімейну справу, де мільйонера фон Шлесселя попереджують листом про намір його молодої дружини вбити свого чоловіка. Та не все так просто, як здається на перший погляд. Написано цікаво, легко, із своєрідним гумором.
 Події нового роману, за словами Андрія Кокотюхи, відбуваються у нашому рідному місті Полтава.
 Відомий уже вигнанець Платон Чечель виконує в Полтаві делікатне доручення. Але його затримує в місті ще одна історія — не кримінальна, а містична. У краї діється щось дивне. Псується погода, масово мре худоба, молоду місцеву поміщицю звинувачено у відьомстві…Встановити істину для Платона — справа честі. І виживання…
 Фанати творчості Андрія Кокотюхи мали нагоду поспілкуватися із автором. Запитання, щирі відповіді, автограф-сесія, селфі та вікторина  "Андрій Кокотюха - мій автор!" зробили зустріч незабутньою, драйовою! Читайте своє українське! до нових зустрічей!












Немає коментарів:

Дописати коментар