четвер, 28 листопада 2019 р.

Веселі пригоди улюблених героїв продовжуються


 «Так герої книжок схожі на нас! Тому ж і улюблені», - відверто заявила другокласниця Вікторія під час літературної гри «Веселі пригоди улюблених героїв», яка відбулася 27 листопада 2019 року у бібліотеці-філіалі №4 .

Запропонована другокласникам  гра-мандрівка у чарівний світ  дитячої книги  відгукнулася зливою емоцій: «Розкажіть  ще про Курдуплика! Що з ним сталося далі? А Ви вірите у країну Навпакинію?»  Це відгомін зустрічі в казкаркою Тетяною Ваценко. Дітям сподобалося спілкуватися з письменницею! А ще ж і подарована книга «Країна Навпакинія» у класі тепер займає особливе місце: нехай всі бачать подарунок справжньої казкарки.

 Тому мандрівку почали із Курдуплика та Курдупленят. Читали, згадували події, відгадували експромт-вікторину. Захопилися і  далі вже грали за книгами Тетяни Луньової «Зайченятко У», Оксани Демченко «Країна Замазурія», Ол. Монич «Капризуля Левеня», Анастасії Альошичевої «Запаслива білочка»… Улюблених героїв ставало все більше! Вони дружать, сперечаються, помиляються, допомагають один одному... Вже незрозуміло, хто на кого схожий – чи то діти на героїв чи герої на школяриків. Та головне, що діти з насолодою читають книги, вміють уважно слухати, думати, відгадувати, логічно мислити, (хитрити також!), висловлювати думки. З вами завжди цікаво! До зустрічі!














 Т



Немає коментарів:

Дописати коментар