пʼятницю, 22 листопада 2019 р.

Фан-паті з Курдупликом і Тетяною Ваценко!

21 листопада 2019 року в бібліотеку-філіал №4 другокласники НВК 85 спішили, бо на них чекала не зустріч, і не гра,  а справжя вечірка - фан-паті з Курдупликом та його "мамою".
Кожен із собою приніс малюнок Курдуплика таким, яким намалювала  героя уява дітей. Які ж бо вони чудові та різні! Один за одним "стрибали Курдуплики й Курдупленята", щоб зайняти почесне місце на виставці.
Діти поглядали на двері ,чекали з нетерпінням казкарку, бо справжня,  не з малюнка, в їхньому житті повинна була з'явитися вперше. Відкрию таємницю: пані Тетяна не запізнювалася, вона просто стояла  та із задоволенням слухала відгуки дітей про Курдуплика, про країну Навпакинію.
  Та за п'ятихвилинне "запізнення" дитяча письменниця Тетяна Ваценко нагородила малечу годиною казкотерапії. Артистично, з почуттям гумору, емоційно гостя читала поему-казку, розповідала про те, як народилася ідея створити книгу, про таємниці малювання, адже вона майстриня-ілюстраторка.
А ще літературні ігри, загадки-відгадки, теплі погляди дитячих очей, щирі запитання  та не менш щирі відповіді. Позитивних емоцій отримали всі: Тетяна Ваценко, діти та їх батьки, які не могли забрати малечу... "А коли ще ми побачимося" . "а ви до нас прийдете", "можна я Вашу книжку візьму почитаю меншому братику". Читайте і насолоджуйтеся пригодами Курдуплика!







Немає коментарів:

Дописати коментар