четвер, 31 жовтня 2019 р.

У бібліомандрівку з родиною!

    Вчорашній день  наповнився теплом, усмішками, бо до бібліотеки-філіалу №4 завітали діти та їх батьки, щоб здійснити бібліоподорож "Разом по улюблені книжки"
Маленькі читачі відкрили (вдома так багато книг не має!) прекрасний світ дитячої книги: чудово ілюстровані казки, пізнавальні книги, енциклопедії для чомучок , які будуть цікаві і батькам, та інтерактивні видання. 
     Тата і мами розповіли про свої улюблені книги з дитинства, які були представлені на перегляді літератури "Привіт з дитинства", ділилися спогадами "Моя перша книжечка".Діти розгадували загадки та долучилися до літературних читань: справжніх-справжнісіньких, хоча ще й першокласники. 
      Бібліотекар Світлана Анатоліївна зосередила увагу присутніх на книгах із серій "Казкотерапія" та "Крихітки-долоньки", які сприяють розвитку уяви, мислення, дрібної моторики. Головне, що читання таких книг не вимагає від дорослих спеціальних навичок, а дитині допомагають прищепити гарний смак, любов до читання і творчості. До того ж, такі книги об'єднують родини, вечори стають теплішими, а відносити - тіснішими. Чекаємо в бібліотеці!








Немає коментарів:

Дописати коментар