четвер, 3 жовтня 2019 р.

ЗУСТРІЧ З УЛЮБЛЕНОЮ КАЗКОЮ


2 жовтня 2019 року у бібліотеці-філіалі №4 відбулися                                                       пізнавальні посиденьки " Зустріч з улюбленою казкою".
        Другокласники НВК 85 вже добре знайомі з казкотерапією. Для них це цікавий  відпочинок, бо знають, що презентувати в цей день будуть у бібліотеці не просто книгу, а цікавеньку новеньку казку. А якщо відразу дві? Спробували і самі здивувалися уважним, допитливим, радісним оченятам! Їм цікаво слухати казку!
        Першою презентували новеньку  з чудовими ілюстраціями, щойно з Львівського книжкового форуму,  казку Оксани Демченко "Країна Замазурія".  Про пригоди кошенятка Чорнявчика слухали всі уважно і хвилювалися, мов за справжнього друга. Ще б  не хвилюватися?  "Так він же як дитина", - під час обговорення сміливо заявила Валерія.
        З нетерпінням чекали діти іншу новинку, бо знали - буде  сюрприз!
        Насправді  нова книга "Колобок" унікальна. Казку  про колобка  всі добре знають, а  книгу   TaleAR  Казка "Колобок"  бачать-читають-слухають вперше.
       Чи могли ви б собі уявити, що ваші улюблені казкові герої вмить ожили і почали спілкуватися? І для цього не потрібна чарівна паличка, а всього лише книжка із технологією  доповненої реальності. Завдяки спеціальному додатку на телефоні, діти поринули в 3D казку,  у світ фантастики та справжньої магії.
      Запрошуємо до читання! Перша книга  із серії розвиваючих книжок "Хочу казку" з доповненою реальністю на трьох мовах  чекає своїх читачів у бібліотеці на Європейській 141!










Немає коментарів:

Дописати коментар