вівторок, 3 вересня 2019 р.

Бібліотека без грифу "таємно"


     2 вересня 2019 року до бібліотеки-філіалу №4 шкільним десантом завітали учні ЗОШ №19 за порадою друзів- «паралельників» .
     Відверта розмова розпочалася відразу ж! Річ у тім, що багато підлітків володіють неправильною інформацією, що в бібліотеці цікавого для їхнього віку немає нічого. «Книги, тиша та ще інтернет». «Неправда, - заявила бібліотекар. – Ми не хочемо догодити абсолютно всім, але зацікавити Вас спробуємо».
       За десять хвилин ми вже обговорювали проблеми читання, говорили про лідерство,  про письменників, які пишуть для підлітків і чому саме таку літературу вони пишуть. Романи і повісті відомих в Україні талановитих авторів Марини Павленко, Сергія Гридіна, Андрія Бачинського, Ірен Роздобудько, Наталії Щерби, Оксани Сайко  і тих, хто сам недавно був ще підлітком – Марини Смагіної, Анастасії Нікуліної, Ярини Каторож радимо  читати та обговорювати. Сучасне життя старшокласників, непорозуміння з учителями, проблеми з батьками чи однокласниками... «Бути чесним самим із собою» - це побажання всіх письменників.
Запрошуємо до читання і до бібліотеки! 





я 

Немає коментарів:

Дописати коментар